hotnews.ro
hotnews.roActualitateNational

VIDEO Tronsonul de autostradă pe care lucrează un constructor din Turcia: Cum arată avansul lucrărilor în doar două luni

Un ciot din autostrada Transilvania a fost contractat pe 80 de milioane de euro încă din 2020 cu turcii de la Nurol – primul lor contract de autostradă din România. După un an de lucru, progresul fizic a ajuns la peste 33%, iar ultimele două luni arată cât de mult s-a avansat, potrivit unui video comparativ realizat de un utilizator al comunității peundemerg.ro. Teoretic, tronsonul ar trebui să fie gata la început de 2023.

Contractul pentru cei 13,55 km a fost semnat în 30.09.2020 cu turcii de la Nurol pe circa 384 de milioane de lei, aproximativ 80 de milioane de euro. Contractul are ordin de începere 01.02.2021, cu 6 luni proiectare și 18 de execuție. Proiectul tehnic a fost aprobat în august 2021, iar la scurt timp după au început primele lucrări.

Video-ul de mai jos, realizat de utilizatorul „marinul” de pe forum.peundemerg.ro, arată în oglindă progresul lucrărilor din luna iunie și până acum după jumătatea lunii august… [continuare]


Accesați articolul integral pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *