promotor
promotor.roAuto

Rămâne Mazda CX-5 relevantă în segmentul SUV-urilor compacte? – VIDEO

Mazda CX-5 a fost și rămâne unul dintre cele mai populare SUV-uri compacte pe piața din Europa și nu numai. Totuși, rivali noi continuă să apară, astfel că răsare întrebarea: Mai o variantă competitivă într-un segment aglomerat?

Am făcut cunoștință cu Mazda CX-5 pentru prima dată în 2012, iar cea de-a doua generația fost lansată în 2017. De atunci, producătorul japonez nu a stat cu mâinile în sân și a operat câteva schimbări SUV-ului său de segment C. Chiar dacă a oferit motorizări ceva cam mari pentru gustul românilor, clienții au cumpărat motorizările de 2,5 litri benzină sau 2,2 litri diesel.

Noi am luat la test un exemplar echipat cu noua motorizare 2,5 litri mild-hybrid. Acest propulsor pe benzină, acum asistat de un mic motor electric, dezvoltă aceeași putere ca până acum, anume 194 CP și 268 Nm. Mașina este dotată și cu tracțiune integrală, iar transmisia rămâne una automată cu 6 trepte. Cel mai mare atu al hibridizării acestui motor prin sistemul mild-hybrid pe 24 de volți este impozitul simțitor mai mic. De asemenea, consumurile ar trebui să fie mai mici grație acestui asistent electric…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *