cancan.ro
cancan.roActualitateNational

Înaintează rușii spre România?! Anunțul făcut de ministrul Apărării Naționale: ”Rămâne acest pericol”

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a dezvăluit scenariul cel mai rău la care românii se pot aștepta, în care Rusia va ataca România. Anunțul a venit după ce ieri s-au împlinit șase luni de război în Ucraina. 

Șeful MApN a vorbit miercuri seară despre situația tensionată dintre Rusia și Ucraina care pare să fie departe de o rezolvare. După cum a dezvăluit ministrul Dîncu, în aceste momente, experții spun că nu există șanse de pace în perioada următoare.

„Este clar că suntem, în acest moment, într-o fază, după şase luni, în care războiul de uzură va continua. Mai mult ca niciodată, naţiunile se adună şi încep un nou efort de solidaritate. Cu siguranţă că în septembrie vor fi operaţiuni dure militare, deci nu s-a încheiat, nu există şanse, după cum spun experţii în acest moment pentru pace.

Este un lucru bun faptul că s-au reuşit unele progrese. Asta nu înseamnă, spun experţii, foarte mult în ceea ce priveşte pacea. Suntem la şase luni şi ne dăm seama că nimic nu este decis. În acest moment ne aflăm în condiţiile unui război care este un război de poziţii, un război de uzură”, a spus Vasile Dîncu… [continuare]


Accesați articolul integral pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (cancan.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *