gandul.ro
gandul.roTV

Serialul care provoacă anxietate americanilor mai ceva ca „Oppenheimer”. „FALLOUT” și războiul nuclear

Este 23 octombrie 2077 – Războiul nuclear dintre Statele Unite ale Americii și Republica Populară Chineză au adus întreaga planetă într-o iarnă nucleară. O serie de explozii radioactive duc la schimbarea ecosistemului. 

În urma schimbării ADN-ului, se nasc monstruozități mutante numite „Ghoul”, precum și vaci cu două capete, iar ultimii oameni care au scăpat cu viață grație buncărelor luptă să supraviețuiască într-o nouă lume și mai ostilă.

Este serialul Fallout, lansat pe Amazon Prime pe 10 aprilie 2024 ce prezintă un viitor postapocaliptic într-o versiune retro-futuristă.

Serialul despre lumea de după război nuclear atrage zeci de milioane de spectatori

65 de milioane de spectatori au urmărit serialul în primele două săptămâni de la lansare.  Este al doilea cel mai vizionat serial de pe Amazon Prime după  The Lord of the Rings: The Rings of Power, lansat pe 1 septembrie 2022, scrie Variety[continuare]


Accesați articolul integral pe gandul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gandul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *