ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
romaniahub.ro
romaniahub.roDigital & Social MediaMarketing

Facebook Ads vs. Google Ads: Cine câștigă?

Atunci când te afli la început de drum cu afacerea ta sau când dorești să lansezi o nouă campanie importantă sau o nouă gamă de produse te vei gândi mai mult ca oricând la a investi în publicitatea digitală plătită. Foarte mulți se bazează pe atragerea potențialilor clienți cu ajutorul căutărilor organice sau a diverselor strategii pe termen lung ce apelează la dorințele audienței tale fără a investi neapărat în reclamele plătite.

Google și Facebook sunt cei doi titani ai industriei digitale ce se luptă în mod constant pe segmentele de piață aferente publicității online. Acesta este și motivul pentru care de cele mai multe ori este o decizie foarte grea ce anume variantă să alegi pentru a fi în avantaj. Aceasta se aplică evident la cei care nu au bugete atât de mari încât să folosească ambele instrumente propuse de cei doi coloși. Deși chiar și în cazul lor se poate dovedi că pentru anumite scopuri este de preferat să folosești Facebook Ads în loc de Google Ads sau invers, iar orice altă decizie nu face altceva decât să risipească niște sume de bani ce ar putea fi îndreptați către alte canale de promovare.

Să analizăm mai jos ce avantaje ne oferă fiecare dintre cele două modalități de promovare și să vedem care ar fi mai avantajos… [continuare]


Accesați articolul integral pe romaniahub.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (romaniahub.com). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.