ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
promotor
promotor.roAutoVideo

Maserati a dezvăluit designul noului GranTurismo Folgore, primul model electric din istoria mărcii

Producătorul italian de automobile Maserati se pregătește să intre în era electrică cu noua generație GranTurismo. În momentul în care își va face debutul, undeva în cursul anului 2023, emblematicul coupe va marca apariția primului model electric din istoria mărcii.

Anunțat încă de la începutul anului curent, acesta poartă denumirea Folgore. Compania din Modena publică acum un videoclip oficial care dezvăluie designul mașinii. Filmulețul este însoțit și de o serie de informații tehnice referitoare la GT-ul cu emisii zero.

Realizat la hub-ul de producție Mirafiori, noul GranTurismo Folgore va debuta pe piață anul viitor și propune soluții tehnice derivate din Formula E… [continuare]


Accesați articolul integral pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.