spotmedia.ro
spotmedia.roActualitateInternational

Ziua 202 de război. Ucraina acuză Germania că nu i-a trimis tancuri. Scholz a vorbit 90 de minute degeaba cu Putin

Contraofensiva Ucrainei continuă și în ziua 202 de război. Peste 6.000 kmp din teritoriul țării au fost eliberați de la începutul lunii (mai exact, 300 de localităţi şi 150.000 de oameni), iar mulţi soldaţi ruşi, care se repliaseră în faţa înaintării trupelor ucrainene, au trecut graniţa revenind în țara lor.


Vezi cele mai recente evoluţii despre războiul din Ucraina


Garda Naţională a Ucrainei a confirmat eliberarea oraşului Sviatohirsk din regiunea Doneţk, iar preşedintele Zelenski face apel la Occident să accelereze livrările de armament și cere ca Rusia să fie declarată stat sponsor al terorismului, precum şi un al optulea pachet de sancţiuni UE.

Kievul a acuzat azi Berlinul că i-a ignorat cererile în ceea ce priveşte furnizarea tancurilor de tip Leopard şi vehiculelor de luptă de infanterie de tip Marder. În schimb, cancelarul Scholz a vorbit 90 de minute cu Putin. Se pare că degeaba… [continuare]


Accesați articolul integral pe spotmedia.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (spotmedia.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *