go4it.ro
go4it.roInternet & Social Media

YouTube Music nu va mai folosi locația exactă pentru a genera recomandări de ascultare

Pornind de la ideea că pentru a funcționa la maximul de potențial, aplicațiile de mobil au nevoie să cunoască locația ta, YouTube Music a folosit până acum coordonatele exacte de localizare pentru generare recomandărilor de ascultare, cu rezultate nu tocmai bune.

Așa se face că sugestiile de muzică au ajuns să reflecte prea multe preferințele din comunitatea în care te afli și mai puțin specificul regiunii/orașului sau țării respective. Așa se face că unii utilizatori au descoperi că dacă folosesc YouTube Music primesc alte sugestii de muzică decât, spre exemplu acasă. Deși abordarea ar putea funcționa, de exemplu, cu Google Maps, atunci când te aștepți să primești recomandări cu locațiile interesante de vizitat în apropiere, pentru muzică este rezonabil să spunem că raportarea preferințelor individuale de ascultare la locația în care te afli nu este chiar atât de importantă… [continuare]


Accesați articolul integral pe go4it.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (go4it.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *