infoFestival
infoFestivalSpecial

Words on Screen – o competitie internationala destinata tinerilor pasionati de scenaristica

Compania independentă de producţie de film Charta Productions are plăcerea de a anunţa deschiderea înscrierilor pentru concursul Words on Screen. Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 31 martie 2013.
Words on Screen este o competiţie internaţională care le oferă tinerilor scriitori şi pasionaţi de film ocazia de a-şi pune în aplicare proiectele cinematografice. Câştigătorii fiecărei categorii – Short Fiction, Short Animations si Student Competition – vor avea şansa de a-şi concretiza proiectele, primind de asemenea premii în bani şi dreptul de distribuire a materialelor. Echipa Charta Productions le asigură tinerilor scenarişti circulatia directă a scenariilor în reţeaua partenerilor, sesiuni de consultări pentru reprezentare şi, cel mai important, distribuirea filmului în circuitului cinematografic internaţional.
Scopul nostru este să le dăm castigătorilor sansa de a-şi aduce la viaţă ideile, atât prin evaluarea profesională a proiectelor inscrise, cât şi prin sprijiinirea procesului ulterior de producţie. Suntem familiarizaţi cu dificultăţile acestei cariere si, de aceea, ne dorim să impărtăsim din experienta noastra cât mai mult posibil, dându-le de asemenea posiblitatea de a-şi prezenta lucrările, au declarat reprezentanţii Charta Productions.
Taxa de înscriere pentru fiecare categorie este de 20 de lire sterline, iar premiile variază între 1000 de lire sterline pentru categoria Short Fiction, 700 de lire sterline pentru categoria Short Animation şi respectiv 500 de lire sterline pentru categoria Student Competition. Câstigătorii vor fi aleşi de un juriu format din scenarişti profesionisti, producatori de film şi consultanţi pentru scenarii TV.
Despre organizator
Charta Productions este o companie independentă de film având sediul in Londra. Fondată în 2012, compania îşi propune să devină o punte de legatură intre aspiranţii din lumea filmului şi industria cinematografică.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitaţi site-ul: http://www.wordsonscreen.org/
Ne puteţi urmări pe facebook.com/WordsOnScreen şi pe twitter.com/Words_On_Screen.
Contact: [email protected]

Words-on-Screen-Poster

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *