infoFestival
infoFestivalSpecial

Webstock 2017 se apropie cu pași repezi

Webststock 2017, cel mai mare eveniment de social media din România, va avea loc pe  29 septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, fiind organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Dacă ești blogger, vlogger, influencer, media celebritie, digital manager, social media consultant, instagrammer, PR specialist, community manager, chiar și orice om pasionat de mediul online, nu ai cum să lipsești de la acest eveniment.
Agenda este una diversificată, astfel încât să-ți permită să afli informații dintr-o gamă largă de subiecte de actualitate. Vor fi atât conferințele Webstock – întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu, cât și premiile Webstock, care oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.
Printre speakeri se numără: LUCIAN MÎNDRUȚĂ (jurnalist), MARIUS MANOLE (actor), ALIN PREDA (șef birou comunicare online, MAPN), DR. CĂTĂLIN CIRSTOVEANU (șef secție terapie intensivă, Marie Curie).
Programul (în cadrul căruia se află și lista speakerilor) este disponibil pe site-ul oficial al evenimentului,  http://www.2017.webstock.ro/program.php#top.
Webstock Awards oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii din online (inclusiv social media și mobile), realizate în Romania în ultimul an. Criteriile de jurizare principale sunt: relevanța față de categoria în care a fost înscris proiectul, originalitatea, design-ul, structura, navigabilitatea și funcționalitatea, interactivitatea.
Dacă încă nu ai aflat cum poți să participi la acest eveniment, atunci poți accesa http://www.2017.webstock.ro/inregistrare.php#top și descoperi modalitățile de înscriere.
http://www.2017.webstock.ro
https://www.facebook.com/webstock/
https://www.facebook.com/events/1950856131862724/  – Webstock 2017
https://www.facebook.com/events/150422735516277/ – Webstock Awards 2017
Anul acesta @InfoFestival va fi prezent la @Webstock 2017 – cel mai mare eveniment de #socialmedia din România, care reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media. We’ll keep you updated, so stay tuned and follow us!

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *