ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
wall-street.ro
wall-street.roCalatorii

Operator turism: Vor fi mai puține călătorii de afaceri, dar cu un scop mai precis

Călătoriile de afaceri vor fi mai puține, dar orientate către un scop precis, potrivit unui grup de lideri de business europeni din 10 industrii, responsabili de călătoriile de afaceri, consultați de grupul global de ospitalitate Accor.

Călătoriile de afaceri vor rămâne la un nivel mai scăzut decât cel de dinaintea pandemiei. Sophie Hulgard, Senior Vice President Sales Northern Europe de la Accor, prezent la Evenimentul anual Masters of Travel 2022 organizat de Accor Europa de Nord, se așteaptă ca în 2022 să aibă loc cu 20% mai puține călătorii de afaceri decât în 2019, iar un alt delegat al Masters of Travel a sugerat că vor fi cu 50% mai puține călătorii. Reducerea prognozată este atribuită tehnologiei care înlocuiește nevoia de a călători- restul fiind călătorii esențiale pentru afaceri.

Există în continuare o nevoie imperioasă de întâlniri față în față. Cercetările Accor relevă că angajații se așteaptă să obțină cu 25% mai multe venituri prin întâlniri față în față decât prin întâlniri virtuale, să obțină de trei ori mai mult de pe urma acestora și să… [continuare]


Accesați articolul integral pe wall-street.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (wall-street.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.