cancan.ro
cancan.roMonden

Vlăduţa Lupău, acuzată că a apelat la mamă surogat pentru fiul său, Iair! Prima reacţie a cântăreţei

Vlăduța Lupău a făcut o serie de declarații după ce a fost acuzată că a apelat la o mamă surogat pentru fiul său Iair. Cântăreața le-a explicat tuturor cum stau lucrurile, de fapt, și a încercat să treacă peste valul de critici pe care l-a stârnit în mediul online.

Soția lui Adrian Rus a trecut prin momente grele, mai ales după ce a devenit mamă pentru prima dată, deoarece o mulțime de persoane au început să o critice dur în mediul online. Deși nu este pentru prima dată când artista ajunge să fie jignită de cei care o urmăresc, de această dată, Vlăduța Lupău a ales să vorbească despre acest aspect care o deranjează foarte tare… [continuare]


Accesați articolul integral pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (cancan.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *