impact.ro
impact.roActualitateInternational

Un român aflat pe lista Most Wanted a FBI a fost prins în Budapesta, după ce fusese dat în urmărire în America. 10.000 de dolari erau oferiți ca recompensă pentru prinderea lui

Un român de pe lista Most Wanted a FBI a fost prins în Budapesta. Bărbatul fusese dat în urmărire în America de aproape un deceniu. Autoritățile din SUA ofereau o recompensă în valoare de 10.000 de dolari în schimbul oricărei informații ce ar fi putut duce la capturarea acestuia. De ce era căutat în Statele Unite ale Americii.

Român de pe lista Most Wanted a FBI, prins

După mai bine de un deceniu în care a reușit să scape de oamenii legii, un român aflat pe lista Most Wanted a FBI a fost prins în Budapesta. Anunțul a fost făcut joi de poliția ungară.

Bărbatul, Ștefan Alexandru Barabas, ar face parte dintr-o bandă infracțională care a răpit un cuplu de milionari în Statele Unite ale Americii. Ei și-au legat victimele și le-au înjectat cu o substanță care, susțineau infractorii, conținea o substanță letală, promițându-le că în schimbul unei răscumpărări uriașe le vor administra antidotul.

Potrivit FBI, aceștia au cerut nu mai puțin de 8,5 milioane de dolari de la cei doi soți. Se pare că românul și cei doi complici ai săi au intrat în casa victimelor și s-au ascuns într-un dulap… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *