infoFestival
infoFestivalMuzica

Ultimele confirmari de la November to Dismember Metal Fest 2013

Cu mai bine de şase luni înainte ca prima ediţie a NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST să se desfăşoare, line-up-ul pentru anul 2013 este aproape complet. După ce primele patru trupe headliner au fost anunţate, şi anume HAIL OF BULLETS din Olanda, AURA NOIR din Norvegia, IMPALED NAZARENE din Finlanda şi AHAB din Germania, a venit momentul ca AXA VALAHĂ PRODUCTIONS şi RIBCAGE BOOKINGsă completeze lista acestora cu două trupe esenţiale ale scenei spaniole şi autohtone. Astfel, AVULSED, legendara trupă de death metal din Madrid, activă încă din 1991, va ajunge în premieră la Bucureşti. Celălalt headliner este şi cea mai titrată trupă metal românească, trupă care renaşte mereu din propria cenuşă, NEGURA BUNGET, apariţia din cadrul NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST fiind, de altfel, prima apariţie live a formaţiei în Romănia în noua formulă, care include membri Grimegod, Blazzaj şi Anarhia.
De asemenea, una dintre cele mai importante trupe support pentru NDMF 2013, cu un show cel puţin neobişnuit, este SPASM (cea mai extravagantă trupă din Cehia, un trio istoric şi isteric de drum & bass gigolo grindcore).
Ţinând cont că, în acest an, una dintre cele două agenţii organizatoare împlineşte 15 ani de activitate, trei trupe cu care AXA VALAHĂ RODUCTIONS a colaborat cu succes de-a lungul timpului vor urca pe scena NDMF 2013KROW, trupa death-thrash-metal braziliană care a concertat intens în România în 2010 şi 2013, relocată la Bucureşti din vara acestui an, îşi va lansa, în premieră, la Bucureşti, varianta pe vinil a ultimului album de studio, “TRACES OF THE TRADE, alături de SINCARNATE (probabil cea mai interesantă trupă doom death autohtonă, o prezenţă rară în ultimul timp pe scenele din Capitală) şi de MEDIOCRACY(cvartetul bucureştean nebun, singura trupă crustcore autohtonă).
În acest moment, NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST adună pe aceeaşi scenă 6 headlineri şi un total de 17 trupe din 13 ţări, după cum urmează: HAIL OF BULLETS (Olanda), AURA NOIR (Norvegia), IMPALED NAZARENE (Finlanda), AHAB (Germania), AVULSED (Spania), NEGURA BUNGET (România), Daemonicus (Suedia), Feto In Fetus (Polonia), Grimegod (România), Infest (Serbia), Krow (Brazilia),  Mediocracy (România), Rîul Doamnei (Italia), Scarecrow (Finlanda), Sincarnate (România), Solace Of Requiem (USA) şi Spasm (Cehia).
Preţul biletelor va fi anunţat la începutul lunii Iunie 2013, locaţia evenimentului urmând a fi, de asemenea, anunţată în curând. NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST este o producţie exclusiva AXA VALAHĂ PRODUCTIONS şi RIBCAGE BOOKING.

November_to_Dismember_Metal_29_mai

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *