infoFestival
infoFestivalMuzica

Transilvania Jazz Festival incepe pe 14 noiembrie la Cluj-Napoca

În perioada 15-17 noiembrie se va desfășura prima ediție de toamnă a Transilvania Jazz Festival.
Ediţia din acest an a Transilvania Jazz Festival va avea doar două concerte şi, potrivit organizatorilor, spectacolele din acest week-end sunt doar un eveniment de tranziţie, iar festivalul propriu-zis va avea loc anul viitor, în cadrul Zilelor Municipiului Cluj-Napoca.
Maine, de la ora 19.00, Teodora Enache va susţine un concert la Opera Maghiară, iar sâmbătă, tot de la ora 19.00, în aceeaşi locaţie, va avea loc un concert al artistei portoricane Shekinah Rodz. Cele două artiste au recitaluri şi în Diesel Club,  joi 15 noiembrie, de la ora 21.00.
Având un rafinament vocal deosebit, Teodora Enache a reuşit să aibă cea mai valoroasă contribuţie a unui muzician român de jazz pe plan internaţional, reprezentând România la cele mai prestigioase evenimente de profil de pe întreg mapamondul, din Canada până în Australia şi America.
Shekinah Rodz, cântăreaţă şi saxofonistă este un remarcabil artist al scenei contemporane.
Festivalul va fi prezentat de criticul de jazz Florian Lungu.Biletele la spectacole pot fi cumparate de la biroul Diesel Club (Piaţa Unirii nr. 10) şi de la casa de bilete a Operei Maghiare (Str. Emil Isac nr. 26-28).

tjf

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *