ULTIMELE STIRI

luni, 8 august, 2022
go4it.ro
go4it.roDigital & Social Media

Tinder renunță la planurile de extindere în Metaversul lui Mark Zuckerberg

lensa.ro

Deocamdată nu este clar dacă Metaversul a intrat la apă, sau doar veniturile Tinder, boardul directorial al Match Group punând pe făraș și CEO-ul abia ales în luna septembrie a anului trecut.

Cei care sperau să participe la întâlniri VR pe Tinder, folosind platforma Metaverse promisă de compania lui Mark Zuckerberg, vor rămâne să dea în continuare swipe la pozele afișate în aplicația pentru smartphone, proprietarul Match Group anunțând măsuri urgente de optimizare a veniturilor care nu s-au ridicat la nivelul de creștere anticipat de acționari.

Indicând probleme poate mai serioase decât ar părea la prima vedere, CEO-ul Tinder Renate Nyborg și-a anunțat plecarea la mai puțin de un an de când a fost aleasă la conducerea companiei. Fără a da prea multe explicații, Match Group caută deja un înlocuitor…[continuare]


Citiți articolul original pe go4it.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (go4it.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
chilipirul-zilei.ro/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.