infoFestival
infoFestivalMuzica

Timisorenii vor avea intrarea libera la FUSION Festival 2013

fusion-festival-2013-cover-ro-web

Timisorenii vor avea acces liber la cea de-a 4 a editie a FUSION Festival. Editia din 2013 aduce o noua supriza, de data aceasta pentru Timisoara. Accesul este gratuit in ambele zile ale festivalului (12, 13 Iulie 2013) pe baza unei rezervari online pe site-ul oficial FUSION.
Decizia a fost luata ca urmare a sondajelor facute pe site-uri de socializare si comunitati online. Printre orasele participante s-au mai numarat: Cluj Napoca, Brasov, Targul Mures, Craiova si Sibiu.
Organizatorii spun ca au luat decizia de a oferi liber acces locuitorilor unui oras din Romania din dorinta de a facilita participarea la evenimentele muzicale. Faptul ca Timisoara s-a remarcat nu este insa o surpriza, orasul fiind cunoscut prin numarul mare de evenimente muzicale si show-uri de calitate.Desfasurat intr-un cadru natural la Barajul de acumulare de la Gura Raului, in muntii Cindrel, show-ul imbina efectele multimedia cu muzica electronica si spectacolele pirotehnice. FUSION Festival este mai mult decat un concert, este un spectacol multimedia unic in Romania.Editiile precedente au adus pe scena festivalului nume sonore precum Cosmic Gate, Tomcraft, Anthony Rother, Simina Grigoriu, Suie Paparude si multi altii. Un public de peste 5000 de persoane a asistat in fiecare an la spectacolul de lasere, lumini si foc la baza Barajulu Gura Raului din Judetul Sibiu.Pentru locuitorii Timisoarei accesul se face pe baza carduri obtinute online. Pentru participantii din alte orase, biletele vor putea fi procurate online, incepand cu luna Februarie 2013.FUSION Festival 2013 va avea loc in aceeasi locatie, deja cunoscuta, Barajul de la Gura Raului, Sibiu, in al doilea weekend al lunii Iulie (12, 13 Iulie 2013). Performerii celei de-a 4 a editii vor fi dezvaluiti in curand.
Mai multe detalii sunt oferite pe site-ul www.fusionfesival.ro dar si pe Facebook, pe pagina oficiala Fusion Festival.
________________
FUSION Festival is a music event featuring large scale visual effects, lasers, projections, architectural lighting, pyrotechnic effects and special performers shows – all in a natural environment placed at the base of a huge Romanian water dam Gura Riului SiBiU
See you all at FUSION Festival 2013!
www.facebook.com/OfficialFusion/events
SEE THE MUSIC | 
www.fusion.com.ro

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *