ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
impact.ro
impact.roMonden

Ți-o mai amintești pe Simona Sensual? Cât de mult s-a schimbat fosta vedetă cu trecerea anilor. Astăzi e greu de recunoscut. GALERIE FOTO

În urmă cu câțiva ani, Simona Sensual atrăgea toate privirile atunci când apărea pe micile ecrane. Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, blondina putea fi văzută adesea în tot felul de ipostaze provocatoare, pentru că îi plăcea foarte mult să primească atenție. Astăzi, însă, ea este complet schimbată. Vezi cum arată și cu ce se ocupă Simona Sensual, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.

Cât de mult s-a schimbat Simona Sensual

În urmă cu ceva ani, Simona Suhoi, cunoscută drept Simona Sensual, apărea pe primele pagini ale tuturor tabloidelor. Blondinei îi plăcea să se afișeze în ipostaze care să o avantajeze și din punct de vedere fizic, reușind să atragă toate privirile asupra ei. Ea a devenit celebră după ce a avut mai multe contracte cu televiziuni, fiind reporter sau prezentator. Simona Sensual a ajuns să își încerce norocul chiar și în muzică.

Cu trecerea timpului, însă, ea a luat o decizie radicală, aceea de a se retrage din lumina reflectoarelor. A ales să ducă o viață mult mai liniștită și se pare că îi și priește. Dacă te întrebi ce face aceasta acum, ei bine, Simona a intrat în domeniul afacerilor… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.