Actualitategandul.roNational

Tanczos Barna: „Putem economisi 10-15 % din energie dacă folosim rațional frigiderul și celelalte electrocasnice”

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat, la Digi24, după deciziile anunțate de Comisia Europeană cu privire la reducerea consumului de energie electrică pentru toate statele din blocul comunitar, că atât populația cât și instituțiile publice din România pot face cu ușurință economie, fără să fie nevoie de măsuri extreme.

„Într-o instituție publică, în afară de becul și câteva frigidere și aerul condiționat în timpul verii. Din acest punct de vedere vine perioadă în care putem să reducem foarte mult consumul de energie electrică, pentru că de luni de exemplu, am stabilit că domnul secretar general al ministerului să renunțăm la folosirea aerului condiționat după ora 17:00 numai lumină de veche îinstituție”, a declarat ministrul Mediului.

Tanczos Barna spune că instituțiile statului vor face economie de energie prin scurtarea programului de lucru atunci când se va trece la programul de iarnă. De asemenea, el a precizat că în sezonul rece, cel puțin la el în birou vor fi 15-16 grade Celsius și nu va da drumul la căldură… [continuare]


Accesați articolul integral pe gandul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gandul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *