infoFestival
infoFestivalTeatru

Serile Teatrului Studentesc, editia a XV-a, 8-12 aprilie

În perioada 8-12 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților București (CCSB) va avea loc festivalul național Serile Teatrului Studențesc – ediția a XV-a, un proiect marca SiSC ( www.sisc.ro ).
Festivalul național Serile Teatrului Studențesc este un proiect cu tradiție, ce reunește în fiecare an sute de spectatori pasionați de teatru, tineri actori și juriu de renume.
Cea de-a XV-a ediție are ca temă ghinionul și dorește să aducă în special în atenția tinerilor studenți o competiție între 10 trupe de teatru, ce va fi jurizată de personalități importante din lumea teatrului. Timp de 4 zile, atât actori profesionisți, cât și amatori, își vor etala talentele actoricești pe scena din Casa de Cultură a Studenților București, sub privirile atente ale spectatorilor.
Detalii despre trupele ce vor urca pe scena STS anul acesta le puteți accesa pehttp://www.sts.sisc.ro/trupe.php.
Programul festivalului îl puteți găsi pe http://www.sts.sisc.ro/program.php.
Pentru mai multe informații despre eveniment nu ezitați să accesați site-ul:http://sts.sisc.ro/ sau să urmăriți update-urile zilnice pe pagina de Facebook:http://www.facebook.com/sts.sisc.
Mulțumim pentru sprijinul acordat în realizarea festivalului: Academia de Studii Economice (ASE), Departamentul de Informatică și Cibernetică Economică (DICE) și Casa de Cultură a Studenților București (CCSB).

serile-teatrului-studentesc

Sindicatul Studenţilor din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) a fost înfiinţat în 1996 şi reprezintă cea mai veche organizaţie studenţească din ASE.
În ultimii 17 ani au fost prezenţi printre studenţii din fiecare sală de curs, au finalizat peste 200 de proiecte – dintre care 7 au devenit o adevărată tradiţie (Serile Teatrului Studenţesc – cel mai mare festival național de teatru pentru amatori, IT Fest – concurs naţional de IT, Academia Speranţei – proiect umanitar, SiSC Tutoring – proiect care ajută studenții facultății în sesiune, şamd), iar mesajul lor a ajuns la zeci de mii de studenţi. An de an își propun să crească aceste cifre şi impactul pe care îl au.
În această perioadă, în care educaţia non-formală devine din ce în ce mai atractivă, SiSC încearcă să
dezvolte responsabilitatea, spiritul de echipă şi de apartenenţă la un grup. Mai mult, își doresc ca studenţii să se implice activ în mediul în care trăiesc, să producă schimbări, să creadă în potenţialul pe care îl au.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *