ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
tabu.ro
tabu.roSanatate & Fitness

5 semne de avertizare ale cancerului de sân pe care femeile le ignoră adesea

Cancerul de sân este al doilea cel mai mare ucigaș al femeilor din lume. În afară de cancerul pulmonar, cancerul de sân ucide mai multe femei decât orice alt cancer, iar femeile cu vârsta peste cincizeci de ani sunt mai expuse riscului, motiv pentru care ar trebui să fie conștiente de sân la douăzeci și cinci de ani. Nici bărbații nu sunt scutiți de cancerul de sân, deoarece unul din o mie va dezvolta această boală.

Cunoașterea simptomelor precoce vă poate ajuta să căutați un tratament timpuriu pentru a vă îmbunătăți șansele de remisie. Ei bine, asta înseamnă că nu ar trebui să ignorați aceste semne de avertizare timpurie și dacă observați vreunul dintre ele, ar trebui să vă adresați imediat medicului dumneavoastră.

  1. Schimbare în mărimea sânilor

Ar trebui să fiți foarte atente și să nu ignorați acest semn de avertizare. În primul rând, ar trebui să știți că aceasta ar putea fi o schimbare din cauza menstruației, a sarcinii, a excitării sexuale sau a oricărui alt lucru care provoacă o schimbare a hormonilor. Dar dacă mărimea sânilor s-a schimbat brusc și nu este niciunul dintre aceste motive, ar trebui să mergeți la medic pentru o examinare… [continuare]


Accesați articolul integral pe tabu.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (tabu.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.