infoFestival
infoFestivalSpecial

Se căută cel mai bun poster pentru PROIECȚIONISTUL

Un nou scurtmetraj românesc, PROIECȚIONISTUL de Norbert Fodor, este aproape gata de lansare. Mai are nevoie de un poster care sa surprindă cel mai bine povestea lui Alex, un portar part-time al unui cinema dezafectat din Arad și full-time pasionat de muzică electronică.

PROJECTIONIST_AFIS_FIN

Norbert, Alien Film și CitiZenit lansează așadar un concurs de design de afiș, cu deadline până pe 15 ianuarie 2016. Cel mai bun participant va avea ocazia să lucreze cu Alien Film pentru următoarele proiecte (design, storyboard, prezență pe set) și va primi materiale promoționale semnate PROIECȚIONISTUL (tricouri, stickere) și afișul înrămat, iar cei de pe locurile II si III vor fi invitați la vizionarea în premieră a scurtmetrajului alături de regizor și o parte din echipă.
Ce trebuie să faci:
Să schițezi posterul având ca referințe soundtrack-ul, sinopsis-ul, trailer-ul, Key Visual-uri și Keywords, apoi trimite-ne lucrarea ta la [email protected] până pe 15 ianuarie 2016 alături de datele tale de contact (Nume, prenume, adresa de e-mail/telefon).
SINOPSIS: Alex (27) este portarul fostului cinema Solidaritatea, acum transformat în casă de cultură. Moștenitor de meserie și pasiune de la tatăl său, fostul proiecționist al cinema-ului, Alex isi petrece majoritatea timpulului creand muzica, pe care o iubeste cel mai mult din lume. Piramida, cel mai drag loc al sau este format din zeci de sintetizatoare, modulatoare, clape, mixere si alte aparate analogice, legate intre ele ca sa formeze o orchestra dirijata de Stereocore, numele sau de scena. Visul lui de a organiza o petrecere are o istorie lunga, fara succes, dar asta nu l-a convins sa se dea batut. Acum insa, intervine si echipa de filmare, care-i documenteaza traseul, si care pune si mai multa presiune pe eveniment. Alex incearca pentru ultima oara sa organizeze evenimentul unde publicul va putea sa-l cunoasca pe el si pe muzica lui.
TRAILER: https://vimeo.com/145918164
SOUNDTRACK: https://soundcloud.com/stereocore
FACEBOOK: https://www.facebook.com/stereocore/?fref=ts
GENUL FILMULUI: mockumentary, documentar hibrid
KEY VISUAL: protagonistul + motoretă/glob de sticlă/sintetizatoare
KEYWORDS: 70s film poster, neon colors, B-Movies, Polish Poster School
Nu uitați să consultați Regulamentul Oficial al Concursului pe: https://goo.gl/ljEqRs.
Pentru noutăți și unde va fi anunțat câștigătorul urmăriți: https://www.facebook.com/AlienFilmRo.
Alien Film a semnat producția în ultimul an a scurtmetrajului Dispozitiv 0068, câștigător Anonimul 2015 și proiectat la Tallinn și Zubroffka, festivaluri prestigioase de scurtmetraj internaționale. Lungmetrajul Afacerea Est de Igor Cobileanski (co-producție România-Lituania) se află în post-producție și urmează să fie lansat anul viitor.
Norbert Fodor este licențiat în imagine de film la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca unde a urmat și un masterat de film documentar. A câștigat premiul de imagine al secțiunii film documentar studențesc în cadrul Astra Film 2014 cu filmul Mohamed Tomescu, realizat în cadrul workshopului Aristoteles (2013).

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *