Mondenromanialibera.ro

Scandal între artiști, după ce Phoenix a cântat la nunta lui George Simion

Nicu Covaci, șeful legendarei trupe Phoenix, a acceptat ca trupa să cânte, pe baza unui contract, la nunta lui George Simion, liderul partidului AUR.

Petrecerea de la căsătoria lui George Simion cu Ilinca s-a ținut sâmbătă, 27 august 2022, în comuna Măciuca (județul Vâlcea). Șeful formației Phoenix, Nicu Covaci, confirmase, vineri, că trupa va susține un concert în Vâlcea, a doua zi. Covaci susținea însă că nu știe exact ce fel de eveniment va fi.

„Nu ştiu dacă e nuntă sau înmormântare. Vorbiţi de concertul de mâine seară, nu? E în Vâlcea, undeva, da?  Concertăm, după care am plecat din ţară, în Spania. Organizatorii ştiu mai bine ce şi cum. Nu eu semnez, avem organizatori care se ocupă, eu vin din Spania să cânt. Am auzit că sunt zece mii de oameni, eu mă bucur, pentru ei cânt, pentru poporul ăsta, pentru publicul nostru. De aia vin aici, să cânt”, a declarat Covaci, citat de G4Media. Covaci a mai explicat că, din punctul lui de vedere, acesta e unul dintre contractele din care câștigă bani… [continuare]


Accesați articolul integral pe romanialibera.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (romanialibera.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *