go4it.ro
go4it.roMobile

Samsung Galaxy Z Flip4 review: același design, cu upgrade-uri la interior

Este clar că Galaxy Z Fold4 nu este un smartphone pentru toată lumea, iar vânzările modelelor precedente au demonstrat asta. Varianta de top de la Samsung a reprezentat doar 30% din totalul vânzărilor de dispozitive cu astfel de ecrane, modelele Flip dovedindu-se a fi cele mai populare din piață. Modelul de anul trecut părea că a făcut cam tot ceea ce este posibil momentan pentru a aduce experiența unui telefon pliabil cât mai aproape de cea a unuia „obișnuit”, iar noul Galaxy Z Flip4 confirmă asta, aducând îmbunătățiri minime.

Galaxy Z Flip4 păstrează design-ul de anul trecut

La nivel de design exterior, Galaxy Z Flip4 este aproape identic cu modelul de anul trecut. Culorile noi, precum Bora Purple (în imagini) ar putea face deosebirea mai simplă, însă, în mare parte, avem de a face cu același telefon. Același capac în două tonuri, cu negru în zona camerelor și ecranului exterior și colorat în rest… [continuare]


Accesați articolul integral pe go4it.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (go4it.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *