ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
go4it.ro
go4it.roMobile

Samsung ar putea pregăti un „downgrade” pentru ecranele seriei Galaxy S23

Samsung ar putea pregăti telefoanele Galaxy S23 cu dimensiuni puțin crescute față de seria S22, iar motivul ar fi o ramă mai groasă în jurul ecranului. Se pare că telefoanele de anul viitor vor accentua puțin spațiul negru de pe partea din față, însă nu este tocmai clar de ce Samsung ar alege un design mai „învechit”, în loc să meargă în direcția marginilor cât mai subțiri. Totuși, aceasta nu este prima dată când seria de flagship-uri a producătorului sud coreean primește „downgrade-uri” de la o generație la alta.

Galaxy S23 ar putea folosi ecrane cu ramă mai groasă

Sursa acestor informații este IceUniverse, un celebru leaker de pe Twitter, care a publicat informațiile alături de specificații despre dimensiuni și cu imagini care demonstrează diferențele. Modelul de bază S23 ar putea crește cu câte 0,3mm în dimensiuni în lungime și lățime, datorită unei rame mai groase cu 0,15mm de jur-împrejurul ecranului… [continuare]


Accesați articolul integral pe go4it.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (go4it.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.