ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
gandul.ro
gandul.roActualitateInternational

Rușii încearcă să fugă de războiul lui Putin: Sunt cozi la granițele cu Georgia și Finlanda

Anunțul lui Vladimir Putin privind mobilizarea parțială a semănat panică în rândul rușilor. Oamenii au început să caute soluții pentru a fugi din țară, de frica de a fi trimiși pe front. De aceea, deloc întâmplător, granițele cu Finlanda și Georgia au fost luate cu asalt de moscoviții care vor să scape de război.

Încă de dinainte de anunțul președintelui rus, oamenii au început să caute soluții de a pleca din țară sau de a scăpa de serviciul militar.

Mai apoi, când totul a devenit certitudine, Vladimir Putin anunțând mobilizarea a 300.000 de cadre militare aflate în rezervă, rușii și-au făcut bagajele și s-au îndreptat spre granițele Federației.

Biletele de avion, la mare căutare

Dar asta nu a fost tot. Rușii au cumpărat bilete pentru Erevan, Tbilisi și Istanbul, de teamă că vor ajunge carne de tun pe frontul de război… [continuare]


Accesați articolul integral pe gandul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gandul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.