ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
romanialibera.ro
romanialibera.roActualitateInternational

VIDEO: Rusia pierde controlul asupra unor orașe cheie din nord-estul Ucrainei

Moscova și-a abandonat sâmbătă principalul bastion din nord-estul Ucrainei, după ce forțele ucrainene au avansat rapid.

Ministerul Apărării al Rusiei a declarat sâmbătă că își retrage trupele din principalul său bastion din nord-estul Ucrainei, o prăbușire bruscă a uneia dintre principalele linii de front ale războiului, după ce forțele ucrainene au încercuit zona într-un avans surprinzător.

O înregistrare video postată pe rețelele de socializare a arătat trupele ucrainene trecând pe lângă un tanc purtând simbolul rusesc pro-război „Z” în orașul Kupiansk – la scurt timp după ce au capturat singurul nod feroviar care aprovizionează întreaga linie de front a Rusiei în nord-estul Ucrainei.

Astfel, mii de soldați ruși au rămas brusc lipsiți de provizii pe o întreagă porțiune care a cunoscut unele dintre cele mai intense bătălii ale războiului… [continuare]


Accesați articolul integral pe romanialibera.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (romanialibera.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.