ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
stirileprotv.ro
stirileprotv.roActualitateInternational

Haaretz: România este hotărâtă să fie prima țară din Europa care cumpără sistemul Iron Dome de la Israel

România este hotărâtă să devină prima țară europeană care achiziționează sistemul de apărare antirachetă Iron Dome de la Israel, spun surse pentru Haaretz, după vizita ministrului Apărării Vasile Dîncu, săptămâna trecută, în Israel.

Potrivit sursei citate, Vasile Dâncu, a refuzat să discute despre acest subiect, dar a recunoscut că România intenționează să achiziționeze sisteme radar și drone din Israel.

Ministrul Vasile Dîncu a vizitat, în perioada 14 – 15 septembrie, sediile unor companii din industria de apărare israeliană, în cadrul vizitei oficiale pe care demnitarul român o efectuează în Statul Israel, potrivit MApN.

Potrivit sursei citate, miercuri, ministrul Dîncu a vizitat facilităţile Israel Aerospace Industries din Tel Aviv, unde s-a întâlnit cu specialiştii români care lucrează în cadrul companiei. Iar joi, el a vizitat companiile Rafael Advanced Defense Systems ce activează în domeniul aerospaţial şi de apărare şi Elbit Systems, o companie din industria de apărare cu investiţii importante în România… [continuare]


Accesați articolul integral pe stirileprotv.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (stirileprotv.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.