romanialibera.ro
romanialibera.roActualitatePolitica

Rafila ar accepta să fie candidat la Președinția României dacă îl susține partidul

Ministrul Alexandru Rafila ar accepta să fie candidat la Președinția României dacă îl susține partidul din care face parte, adică PSD.

Rafila a făcut o declarație în acest sens miercuri seară, la postul de televiziune Antena 3.

„Candidatura la prezidenţiale din partea PSD, a spus foarte clar domnul preşedinte Ciolacu, va fi pe bază de competiţie. Eu nu am în momentul de faţă un astfel de proiect, rămâne de văzut care va fi decizia la nivel politic, eu servesc acest partid. Dacă PSD consideră că eu aş putea să fiu unul dintre candidaţii potenţiali, nu am nicio problemă legată de o astfel de decizie, dar eu cred că trebuie să fim echilibraţi, să aşteptăm timpul să treacă”, a susținut Rafila.

Alexandru Rafila este de profesie medic. Înainte ca PSD să-l desemneze ministru al Sănătății, el a fost reprezentantul României la OMS. Împotriva lui Rafila au apărut critici în ultimele săptămâni, mai ales de la politicieni USR. Aceștia semnalează că Rafila este cel mai bogat membru al Guvernului și susțin că… [continuare]


Accesați articolul integral pe romanialibera.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (romanialibera.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *