ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
stirileprotv.ro
stirileprotv.roActualitateInternational

Președintele SUA nu va mai putea schimba rezultatul alegerilor. Vot în Congresul american

Membrii Camerei Reprezentanţilor au votat miercuri pentru modernizarea unei legi americane veche de 135 de ani pe care aliaţii lui Donald Trump încercaseră să o folosească pentru a schimba rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020, potrivit AFP.

Cu 50 de zile înainte de alegerile de la jumătatea mandatului din SUA, proiectele de reformă electorală au revenit în Congresul SUA. Şi, din motive întemeiate, un număr mare de candidaţi republicani încă refuză să recunoască victoria lui Joe Biden la alegerile din 2020.

Concret, textul înlătură orice ambiguitate privind statutul vicepreşedintelui în certificarea alegerilor prezidenţiale, limitându-l la un rol pur simbolic.

O modalitate pentru aleşi de a evita haosul din 6 ianuarie 2021, când mii de susţinători ai lui Donald Trump s-au grăbit la Capitoliu pentru a încerca să-l oblige pe vicepreşedintele Mike Pence şi pe oficialii aleşi să modifice rezultatul alegerilor, potrivit News.ro[continuare]


Accesați articolul integral pe stirileprotv.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (stirileprotv.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]ub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.