playtech.ro
playtech.roTV

Premiile Emmy 2022 – lista completă a celor mai bune filme și seriale din acest an: cine a câștigat

Sezonul decernărilor de premii pe ultimul an a început cu Gala Premiilor Emmy 2022. Mai jos, poți vedea lista completă a câștigătorilor și, implicit, a celor mai bune filme și seriale care au ajuns pe micile ecran în ultimele 12 luni.

Luni seară a avut loc decernarea premiilor Emmy 2022. Principalii câștigători ai serii au fost Ted Lasso, Succession și The White Lotus. În cazul în care nu le-ai văzut deja, acestea par să fie cele mai bune seriale și mini-serii ale momentului. Tot printre câștigătorii care au făcut valuri la Teatrul Microsoft din Los Angeles, se numără Saturday Night Live, Last Week with John Oliver, Zendaya, Jean Smart, Quinta Brunson, Amanda Seyfried, Julia Garner, Jerrod Carmichael, Jason Sudeikis și Michael Keaton… [continuare]


Accesați articolul integral pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *