libertatea.ro
libertatea.roSport

Phoenicia Hotels, partener al Federației Române de Canotaj

“Voi sunteți nepoții lui Ivan Patzaichin” – Mohammad Murad

Astăzi 31 august 2022, a fost semnat contractul de parteneriat dintre Phoenicia Hotels și Federația Română de Canotaj, prin care cel mai mare grup hotelier din Romania își propune să susțină și să premieze performanțele atât ale Federației cât și ale sportivilor.

În cadrul evenimentului, d-nul Mohammad Murad, Președintele Phoenicia Hotels,  a premiat toți sportivii medaliați  la Campionatul European de Canotaj de la Muchen, premiile constând atât în sume de bani cât și servicii turistice.

Acordul a fost semnat cu doar 18 zile de începerea Campionatului Mondial de Canotaj de la Racice, Cehia, care se va desfășura în perioada 17 – 24 Septembrie.

În cadrul evenimentului desfășurat la baza sportivă de la Snagov, d-nul Mohammad Murad a ținut să mulțumească sportivilor și oficialilor Federației pentru ultimele rezultate obținute, care au făcut ca imnul României și steagul național să fluture pe cele mai înalte catarge conducând direct la promovarea României la nivel mondial… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *