infoFestival
infoFestivalMuzica

Patrice se va intalni cu fanii in cadrul festivalului PLAI

Festivalul PLAI, ediţia 7. Un festival diferit, care promovează tocmai diversitatea în toate formele ei şi care îşi propune să aducă oamenii mai aproape.
Unul dintre artiştii ediţiei din 2012 îşi doreşte să fie şi mai aproape de cei care-i ascultă muzica : Patrice va avea o sesiune de meet & greet la Iuliu Mall Timişoara în data de 14 Septembrie 2012.
Realizat 100% de voluntari, PLAI aduce din toate colţurile lumii cei mai importanţi artişti de world music şi oferă, alături de cele peste 45 de ambasade, centre culturale şi ONG-uri, de meşteşugari şi artişti plastici, trei zile cu sute de activităţi.
An de an, am căutat să aducem pe scena PLAI o parte din muzica unor popoare, artişti care să simtă sunetul şi să transmită bucuria de a-i asculta. Interacţiunea dintre artişti şi public este foarte importantă pentru conceptul oferit de PLAI şi în fiecare an aceştia sunt rugaţi să susţină ateliere sau sesiuni de discuţii pentru cei care vin să se bucure de eveniment. De multe ori agendele încărcate nu permit acest lucru, însa atunci când e posibil, clasicele concerte sunt desăvârşite de discuţii care nu se uită niciodată.
Patrice, artistul care a câştigat milioane de fani în toată lumea cu un sound personal şi texte pline de profunzime, va concerta în prima seară a Festivalului PLAI din Timişoara, fiind headliner-ul zilei de vineri, în 14 septembrie 2012. În spiritul PLAI, Patrice îşi va aloca timp să se întâlnească cu fanii săi. Astfel, în 14 Septembrie, între 17 :30 – 18 :00 la lulius Mall Timişoara, demisol zona Sarra Blu, îi aşteptăm pe toţi cei care vor să schimbe o idee, să strângă mâna şi să ofere un zâmbet artistului german de origine africană.
În cursul serii din aceeaşi zi de 14 Septembrie, Patrice and the Supowers vor concerta pe scena mare a festivalului PLAI, având în deschidere trupa portugheză Oquestrada şi pe cei de la Subcarpaţi. Festivalul va continua cu alte două zile de concerte şi activităţi la care sunt aşteptaţi toţi timişorenii, dar şi foarte mulţi vizitatori din ţară şi din străinătate.
Discografie Patrice: 2000 – Ancient Spirit, 2002  – How do you call it, 2003  – Silly Walks Meets Patrice, 2005  – Nile, 2006  – Raw and Uncut (live), 2008 – Free-Patri-ation, 2010 – One

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *