ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
techcafe.ro
techcafe.roMobileTech & Stiinta

Noua serie iPhone 14 a fost prezentată. Iată tot ce trebuie să știi despre aceasta

Așa cum este tradiția, Apple începe luna septembrie cu prezentarea noilor sale smartphone-uri. În cadrul evenimentului „Fear Out” din acest an, compania din Cupertino a prezentat noile iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Iată tot ce trebuie să știi despre acestea, conform informațiilor oficiale de după eveniment.

Procesor

Așa cum preziceau zvonurile de dinaintea lansării, procesorul lui iPhone 14 este A15 Bionic, care conține șase nuclee CPU – dintre care patru nuclee de eficiență energetică redusă – și un motor neural. iPhone 14 are un ecran de 6,1 inch, în timp ce modelul Plus, ceva mai mare, are 6,7 inch, la fel ca Pro Max de anul trecut. În schimb, iPhone 14 Pro are cipul A16 Bionic (realizat pe 4nm). Acest procesor cu 6 nuclee are două nuclee de înaltă performanță care utilizează cu 20% mai puțină energie decât cele văzute pe A15 Bionic, precum și patru nuclee de eficiență despre care Apple afirmă că consumă „aproximativ o treime din energia cipurilor concurente”[continuare]


Accesați articolul integral pe techcafe.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (techcafe.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.