playtech.ro
playtech.roActualitateNational

Noi ajutoare pentru români. Cine ar putea primi până la 750 de lei în această iarnă

Veste bună pentru românii care au nevoie de lemn iarna aceasta și nu au resursele necesare pentru a-l procura. Ministerul Mediului vrea ca Guvernul să ofere un ajutor de 150 de lei/ metru cub pentru cumpărătorii de lemne de foc.

Ajutor pentru cumpărătorii de lemne din partea Guvernului

Potrivit Ministerului Mediului, toți cei care vor cumpăra lemn de foc, însă doar cu factură, indiferent de categoria socială, va primi un ajutor de 150 de lei pentru fiecare metru cub. Limita este de 5 mc. Anunțul a venit în cursul zilei de vineri de la ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, citat de Agerpres.

„Guvernul acordă deja ajutoare pentru cei vulnerabili pentru lemne de foc. Noul ajutor vine în compensarea preţului care a crescut în ultima perioadă. Conducerea Coaliţiei a solicitat o propunere de la Ministerul Mediului. Săptămână viitoare vom prezenta această propunere Coaliţiei. Vom propune ca preţurile să fie compensate cu un ajutor de 150 de lei pe metrul cub de lemn de foc cumpărat”… [continuare]


Accesați articolul integral pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *