playtech.ro
playtech.roCrypto

INTERVIU Music NFTs și impactul pe care acestea îl pot avea asupra industriei muzicale, crypto și Web 3.0

Mastering the Music Business este prima și singura conferință din România pe teme din industria muzicală, care își propune să ducă scena muzicală din România la următorul nivel, aducând sub același acoperiș profesioniști din industrie, muzicieni și fani din întreaga lume.

Anul acesta va avea loc cea de-a șaptea ediție a conferinței, între 6 și 8 septembrie. Artiști, manageri, agenți de booking, de PR muzical, dar și ceilalți reprezentanți ai industriei vin la conferință pentru a se pune la curent cu ultimele tendințele, dar și pentru a învăța de la speakeri internaționali de top.

În acest sens, redacția Playtech a discutat cu Cosmin Tronaru, Head of Metaverse, la Stakeborg, hub-ul educațional care facilitează adopția tehnologiei blockchain în România. Stakeborg se află printre invitații acestei ediții MMB. În cadrul evenimentului, ei vor vorbi despre Music NFTs și impactul pe care acestea îl pot avea asupra industriei muzicale… [continuare]


Accesați articolul integral pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *