ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
mobilissimo.ro
mobilissimo.roMobileVideo

Motorola Edge 30 Ultra Unboxing: primul contact cu un telefon ce aduce cameră de 200 de megapixeli (Video)

Motorola a adus în sfârşit în Europa primul său smartphone cu cameră de 200 de megapixeli, Edge 30 Ultra. El este o versiune derivată din Moto X30 Pro din China şi primul smartphone de pe piaţă care se poate lăuda cu senzorul Samsung ISOCELL HP1 de 200 de MP. Are toate datele unui flagship, dar unul mai potent decât Motorola Edge 30 Pro.

Vine cu Snapdragon 8+ Gen 1 ca procesor, mult RAM, Ready For pentru productivitate, încărcare la 125W şi un design cumva tribut pentru seria Moto Edge. Îl scoatem mai jos din cutie şi aflaţi impresii şi detalii despre el. E foarte important să vedem ce poate camera, ea fiind precursorul celei de pe Galaxy S23 Ultra la anul. Costă 3999 lei la precomandă pe eMAG… [continuare]


Accesați articolul integral pe mobilissimo.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (mobilissimo.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.