ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
promotor
promotor.roAuto

Mitsubishi a publicat o ultimă imagine teaser cu viitoarea generație a crossover-ului ASX

Ne apropiem cu pași repezi de debutul noii generații a crossover-ului ASX, lansarea oficială a acestuia fiind programată chiar mâine. Până atunci însă, la trei luni de la publicarea primei fotografii și a primelor detalii referitoare la noile modele, Mitsubishi decide să publice o ultimă imagine teaser menită să sporească și mai mult interesul din jurul lansării de mâine!

La 12 ani de la apariția primului model pe piață, crossover-ul Mitsubishi ASX ajunge acum la cea de-a doua generație, noile modele fiind așteptate de mulți pasionați auto. Campania de promovare a noilor modele a început tocmai la începutul acestui an, constructorul nipon reușind în tot acest timp să stârnească interesul fanilor mărcii și nu numai.

Potrivit informațiilor disponibile până la această oră, știm că noua generație a lui ASX are la bază arhitectura pe care o cunoaștem deja de la actualul Renault Captur. Însă nu numai atât, noul Mitsubishi ASX va împărți cu modelul francez și o serie întreagă de componente, inclusiv panourile de caroserie. În aceste condiții, nu ar trebui să ne mire nici faptul că noul ASX urmează să intre în linia de producție în cadrul uzinei din Valladoid, tot acolo fiind produs și modelul francez… [continuare]


Accesați articolul integral pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.