cancan.ro
cancan.roMonden

Mirela Vaida se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Ce a pățit prezentatoarea de la Antena 1

Mirela Vaida a ajuns din nou în atenția fanilor de pe Instagram, după ce le-a mărturisit acestora că se confruntă cu anumite probleme de sănătate la nivelul ochilor. Vedeta de la Antena 1 i-a îngrijorat pe susținătorii săi în urmă cu câteva ore, după ce a postat o imagine neașteptată pe InstaStory.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de pe Antena 1 este destul de activă în mediul online, povestindu-le celor care o urmăresc prin ce trece în fiecare zi și împărtășind cu acestea diferite experiențe. Tocmai de aceea și de această dată vedeta a dorit să le explice tuturor cum a trecut printr-un moment mai greu atunci când s-a trezit dimineață cu un ochi umflat.


VEZI ȘI: MIRELA VAIDA, MAMĂ PENTRU A PATRA OARĂ? PREZENTATOAREA DE LA ACCES DIRECT ÎȘI DOREȘTE GEMENI!


Mirela Vaida, prezentatoarea „Acces Direct”, are o problemă de sănătate la ochiul stâng

Prezentatoarea de la Antena 1 a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care s-a trezit dimineață. Aceasta a observat că are ochiul stâng umflat, așa că a încercat pe cât posibil să rezolve această problemă. În momentul în care și-a dat seama că inflamația nu va trece atât de repede pe cât se aștepta, vedeta a postat o fotografie pe InstaStory, explicându-le urmăritorilor săi ce i s-a întâmplat.

„Am făcut „ulcior” la un ochi… cum zicea bunica”, a spus Mirela Vaida pe pagina ei personală de Instagram.


CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE MIRELA VAIDA NU DOARME ÎN ACELAȘI PAT CU SOȚUL EI: ”UITE ASTA SE ÎNTÂMPLĂ”


Multe persoane s-au întrebat care sunt principalele cauze ale acestei afecțiuni, iar specialiștii au venit cu explicații. Se pare că această inflamație în momentul în care bacteriile ajung la nivelul ochilor prin frecarea frecventă a acestora, prin utilizarea unor instrumente de igienă comune sau prin folosirea unor lentile de contact nedezinfectate. De asemenea, o igienă deficitară ar putea produce o problemă asemănătoare, uneori mai gravă, decât un simplu ulcior.

Pentru a trata astfel de probleme, trebuie să aplicați regulat comprese cu apă rece la nivelul ochiului inflamat. De asemenea, un medic specialist ar putea să vă prescrie un tratament cu antibiotice potrivit.


Citiți articolul original pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *