ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
digisport
digisport.roSport

Mircea Lucescu a vorbit sincer despre plecarea de la Dinamo Kiev, după un nou eșec: „Chiar m-am gândit la asta!”

Dinamo Kiev a pierdut meciul de pe teren propriu contra lui AEK Larnaca, scor 0-1, în cadrul etapei secunde din grupele Europa League.

Rezultatul pune și mai multă presiune pe umerii lui Mircea Lucescu (77 de ani), a cărui plecare a început să fie cerută din ce în ce mai des în Ucraina.

Mircea Lucescu a recunoscut că s-a gândit la plecarea de la Dinamo Kiev

Întrebat despre viitorul său pe banca lui Dinamo Kiev, „Il Luce” a recunoscut că a luat în calcul varianta plecării, însă momentan dorește să rămână alături de elevii săi.

„Este o întrebare dificilă, situaţia este dură. La un moment dat chiar m-am gândit la asta. Dar cineva trebuie să fie cu jucătorii şi să îi ajute în această perioadă dificilă. Trebuie să ne concentrăm pe campionatul intern şi pe Europa League”… [continuare]


Accesați articolul integral pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.