antena3.ro
antena3.roMonden

Mircea Badea, după ultima înregistrarea cu George Buhnici vorbind despre fetițele de 13 ani: „Cum a reușit unul ca ăsta să existe în țara asta?”

„Eu mă simt rău, dar nu înțeleg despre ce discută. Ce Jilava, care e la Jilava?” a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În gura presei”, de la Antena 3, ca reacție la ultimele imagini apărute cu George Buhnici.

„Cum dr*cului a reușit unul ca ăsta, în țara asta, să existe cumva? Mie nu mi-ar da prin cap să mă uit ce măcăne Buhnici pe Youtube despre orice. M-aș uita vreodată? Nu! Și totuși înțeleg că avea contracte, se uită unii în dinții lui să ia lumină. Doamne!” a continuat realizatorul TV.

„E noul Cumpănașu. Dacă vreți să discutăm despre Buhnici, invariabil discuția este despre țara asta…”, a fost concluzia lui Mircea Badea.

George Buhnici, afirmații incredibile despre fetițele de 13 ani: ”Ce glumă proastă!”

Un nou filmuleț a devenit viral pe TikTok, ce îl are ca actor principal pe George Buhnici. În clipul filmat în 2013, George Buhnici este surprins glumind despre fetițele de 13 ani. Chiar interlocutorul său este cel care îi spune că tocmai ce a făcut o glumă proastă.

Totul s-a întâmplat în 2013, atunci când George Buhnici filma un review auto alături de un jurnalist. Acesta din urmă i-a povestit lui Buhnici o întâmplare: ”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!”.

”La 13 ani ani?” a întrebat George Buhnici. ”Da” a răspuns jurnalistul. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?” a spus Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?” a insistat Buhnici.

”Ce glumă… proastă” a zis cel de la volan. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele” a continuat George Buhnici. ”Sper să taie Daniel asta” a spus jurnalistul de la volan. ”De ce?” întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?””Ăăă, nu” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp


Citiți articolul original pe antena3.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (antena3.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *