libertatea.ro
libertatea.roActualitateInternational

Ministrul ucrainean al apărării spune că „scenariul cel mai rău” privind războiul a trecut

Ministrul apărării de la Kiev Oleksei Reznikov vorbește despre „o etapă de stabilizare” în evoluția războiului din Ucraina, declarând pentru CNN că „scenariul cel mai rău” privind invazia rusă a fost depășit.

Întrebat dacă războiul a intrat într-un blocaj, oficialul ucrainean a răspuns: „Suntem într-o etapă de stabilizare a tuturor câmpurilor de luptă sau fronturilor, cu o mișcare redusă a unităților și am luat o mulțime de măsuri bune de descurajare”.

Totodată, ministrul afirmă că țara sa se află în pragul unei „noi etape” a conflictului, lansând o contraofensivă într-o altă direcție.

De asemenea, întrebat dacă se teme că membrii comunității internaționale vor începe să obosească din cauza războiului, Reznikov a spus că, din punctul lui de vedere, aceasta este una dintre principalele amenințări pentru Ucraina… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *