go4it.ro
go4it.roInternet & Social Media

Microsoft Edge primește un nou sidebar cu acces rapid în Outlook și alte aplicații Office

Bing, Outlook, Office și alte produse Microsoft sunt puse la loc de cinste în noua versiune Edge, browserul web primind un nou sidebar care ușurează accesul la email și documentele cu care lucrezi.

Modificarea este prezentă începând cu versiunea 104.0.1293.63 a Microsoft Edge, distribuită începând cu data de 19 august ca și actualizare oficială pentru dispozitivele cu sistem de operare Windows. Noua funcție are rolul de a elimina nevoia deschiderii unui nou tab sau fereastră Edge, serviciile integrate în sidebar putând fi accesate oricând, fără a întrerupe actuala sesiunii de navigare.

Potrivit descrierii oferite chiar de Microsoft, noua bară laterală permite utilizatorilor să acceseze funcțiile Microsoft Edge chiar din fereastra de navigare… [continuare]


Accesați articolul integral pe go4it.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (go4it.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *