ULTIMELE STIRI

luni, 8 august, 2022
cancan.ro
cancan.roMonden

Marcela Fota, criticată dur după ce și-a refăcut viața la 2 ani de la moartea soțului ei. Cum a reacționat artista

lensa.ro

Marcela Fota (45 de ani) a trecut printr-o adevărată traumă, în urmă cu aproape doi ani. La finalul anului 2020, soțul artistei a murit. Bărbatul s-a stins din viață în urma unui infarct, la 47 de ani. Însă, acum, după ce a și-a refăcut viața, a fost criticată dur. Cum a reacționat artista?

La aproape doi ani de la moartea soțului ei, Marcela Fota și-a refăcut viața. În cadrul unei emisiuni de televiziune, cântăreața a mărturisit că se află într-o relație. Însă, la scurt timp după ce și-a susținut respectivele declarații, artista a fost criticată dur. Una dintre persoanele care și-au verbalizat opinia a fost chiar Daniela Ploia, una dintre colegele de breaslă, într-o emisiune TV: „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”.


Vezi și CUM A DEPĂȘIT MARCELA FOTA ȘOCUL MORȚII SOȚULUI EI. „EU ÎMI DORESC O ÎMPĂCARE PSIHICĂ A COPILULUI MEU”


Ce reacție a avut Marcela Fota

Însă, declarația artistei nu a rămas neauzită, iar Marcela Fota a și reacționat, la Antena Stars: ”Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine, pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic. Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”.

De asemenea, cântăreața Marcela Fota își asumă consecințele, în condițiile în care face vreo faptă greșită: ”Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu. Iar eu mă consider un om foarte normal, foarte cerebral, foarte încercat de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat puterea mentală să pot să văd realitatea exact așa cum este”.


Citește și MARIA CĂPITĂNESCU ȘI MARCELA FOTA, TERORIZATE DE UN BĂRBAT NECUNOSCUT: ”NE-A SUNAT DE 200 DE ORI ÎN 2 ORE”


Citiți articolul original pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (cancan.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
chilipirul-zilei.ro/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.