ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
libertatea.ro
libertatea.roActualitatePolitica

Florin Cîţu: Marcel Ciolacu să facă reformele din PNRR, nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles

Fostul premier și președinte PNL Florin Cîţu a spus marți, 20 septembrie, că pensiile ar putea creşte şi cu 15% în 2023, că tot nu ar fi depăşită ţinta de 9.4% din PIB stabilită în PNRR și i-a transmis un mesaj liderului PSD, Marcel Ciolacu, cel care a anunțat că poate merge la Bruxelles să negocieze creșterea pensiilor la Comisia Europeană.

„Marcel Ciolacu, stai acasă! Pensiile pot să crească şi cu 15% în 2023 şi nu se depăşeşte ţinta de 9.4% din PIB stabilită în PNRR. Românii trebuie să ştie că există spaţiu până în ţintă, dar lipseşte apetitul psd-iştilor pentru reformă. Marcel Ciolacu ar face bine să stea acasă şi să facă reformele din PNRR şi nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles”, a scris Cîţu pe Facebook.

„Terminaţi cu propaganda/manipulările şi treceţi la muncă. În câteva luni trebuie să fie în vigoare legea care diminuează cheltuielile cu pensiile speciale iar la finalul trimestrului I din 2023 trebuie să fie în vigoare reforma pensiilor”, a adăugat senatorul liberal… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.