economica.net
economica.netActualitateInternational

Liz Truss, în continuare favorită la obţinerea şefiei Partidului Conservator britanic – sondaj

Astfel, Truss este creditată cu 66% din intenţiile de vot, în timp ce Sunak cu 34%.

Ancheta sociologică mai arată că doar 13% dintre conservatori fie încă nu au decis pentru cine vor vota, fie au declarat că nu vor vota deloc.

De la începerea campaniei electorale interne, Liz Truss şi Rishi Sunak au avut opinii divergente mai ales pe subiecte legate de fiscalitate.

În timp ce Truss promite scăderi de impozite, anunţând că va reveni asupra creşterii cotizaţiilor sociale introduse în primăvară pentru a finanţa sistemul public de sănătate, pus la încercare de pandemia de COVID-19, Sunak pledează în special pentru măsuri imediate de stopare a inflaţiei, urmate de o scădere graduală a taxelor până la finalul mandatului viitorului parlament… [continuare]


Accesați articolul integral pe economica.net

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (economica.net). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *