romanialibera.ro
romanialibera.roActualitateInternational

Jurnalistul Christo Grovev susține că Natalia Vovk, presupusa executantă a lui Dugina, nu putea intra în Rusia

”Suspectul anunțat de FSB în asasinarea lui Dugina a fost introdusă într-un site rusesc de doxxing pentru „naționaliștii ucraineni” ca membru al regimentului Azov încă din aprilie 2022. Cum a intrat în Rusia cu acea amprentă militară ușor de descoperit?”

Rusia dă vina pe Ucraina pentru atentat

FSB, moștenitorul KGB au acuzat în cursul zilei de azi serviciile speciale ucrainene de asasinarea Dariei Dughina.

FSB o are ca suspectă pe Natalia Vovk, de cetățenie ucraineană, care s-ar fi cazat într-un apartament vecin cu cel al fiicei ideologului anti-ucrainean Aleksandr Dugin în luna iulie împreună cu fiica ei. După asasinat, femeia în vârstă de 42 de ani ar fi plecat în Estonia… [continuare]


Accesați articolul integral pe romanialibera.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (romanialibera.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *