ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
go4it.ro
go4it.roAplicatiiDigital & Social Media

Instagram Reels, eșec total în fața rivalului TikTok

Concluzia ar fi dată de o analiză comandată chiar de proprietarul Meta, raportul „scăpat” în afara companiei arătând că vedetele Instagram care investesc propriul timp și resurse în realizarea și distribuirea de clipuri pe Instagram Reels nu obțin nici pe departe nivelul de vizualizări de care s-ar bucura, spre exemplu, dacă și-ar distribui conținutul direct pe TikTok.

Deși investește fonduri considerabile în dezvoltarea și promovarea platformei Instagram Reels, Meta nu vede mai deloc rezultatele sperate, alternativa TikTok bazată pe distribuirea de clipuri video scurte fiind în mare parte ignorată de utilizatorii care, fie nu sunt interesați de clipurile pe care în vasta lor majoritate le găsesc deja și pe TikTok, sau le vizualizează în treacăt, fără a lăsa comentarii sau aprecieri autorilor… [continuare]


Accesați articolul integral pe go4it.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (go4it.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.