Arte Vizuale
Arte VizualeinfoFestival

Incepe inscrierea la Academia Photo Romania 2014

Fotografii amatori și profesioniști se pot înscrie, începând de astăzi, la Academia Photo Romania, un program special de workshop-uri destinate atât începătorilor, precum și celor avansați.
Cursurile vor fi susținute de fotografi de talie internațională și fotografi români care sau remarcat în domeniu, pe teme precum studio, fashion, nuntă, evenimente, light painting și altele.

photo-festival-romani-2014

Academia va avea loc în timpul Photo Romania Festival (16-25 mai 2014), iar participanții au posibilitatea de a învăța ori ași perfecționa tehnicile de fotografiere, de a cunoaște mai bine folosirea surselor de lumină artificială sau naturală, dar și cum se realizează o editare profesionistă a imaginilor.
Înscrierile au fost deschise și se pot face pe siteul oficial al festivalului, iar cei care își rezervă un loc până în data de 31 martie beneficiază de o reducere de 20% la oricare dintre workshop-uri.
Calendarul workshop-urilor, înscriere și alte detalii pot fi regăsite la adresa http://www.photoromaniafestival.ro/academia/
Photo Romania Festival se desfășoară timp de zece zile la Cluj-Napoca în fiecare final de primăvară și a devenit cel mai mare eveniment de profil din țară și din Europa de Est. În 2014, evenimentul a fost inclus de către The Telegraph în lista celor mai importante festivaluri de fotografie din lume. Pe lângă evenimentele dedicate fotografiei, în cadrul festivalului a fost inaugurat primul muzeu al fotografiei din țară, iar în urma unei strânse colaborări cu Primăria Cluj-Napoca și Muzeul de Istorie al Transilvaniei, acesta va avea propriul sediu începând cu 2015.
Festivalul e organizat de Asociația Photo Romania și produs de organizația clujeană Fapte.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *