ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
viva.ro
viva.roMonden

În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro: „Prima din România. Va fi o…”

În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro. Este unul dintre cei mai cunoscuți și bine cotați vloggeri de la noi din țară. Într-un interviu recent, acesta a mărturisit că urmează să deschidă o nouă afacere, iar investiția se ridică la zeci de mii de euro. Iată despre ce este vorba!


CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro. Dorian Popa este mereu activ pe rețelele de socializare și pe micul ecran. Acesta a devenit cunoscut publicului larg pentru rolul pe care l-a avut în serialul Pariu cu viața, marca Pro TV. Ulterior, artistul s-a apucat de vlogging și a cunoscut un succes răsunător. Acum, Dorian Popa și-a propus să exploateze și alte domenii de activitate, motiv pentru care a investit o sumă colosală într-o nouă afacere. Acesta a susținut că a gândit un concept inedit în România, iar lansarea va avea loc chiar vinerea aceasta… [continuare]


Accesați articolul integral pe viva.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (viva.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.